DISCOUNT OF SHARED HOSTING PLANS
Start the new year with your brand new online journey.
Insert discount coupon NEWYEAR2022 when you enter your shopping cart.*The discount applies for the first year of purchased Linux, WordPress or Linux hosting. From the second year, it is renewed by its regular price.

Како да го започнеш твојот прв веб сајт?

Симни ја нашата бесплатна е-книга со која ќе научиш како успешно да го лансираш својот онлајн бизнис.

Симни ја е-книгата бесплатно!

Внеси ги твоите податоци и е-книгата веднаш ќе пристигне во твоето емаил сандаче во PDF формат.

Што ќе научиш со оваа е-книга?

Поим за веб сајт

Каква е историјата на интернетот и зошто денес е задолжителен дел од секој бизнис?

Кратка историја и развој на веб сајтовите

Што е домен, хостинг и веб дизајн

Зошто веб дизајнот е значаен за еден веб сајт

Поставување и оптимизирање

Научи самостојно да започнеш со сопствен веб сајт, објаснето чекор по чекор.

Како да се постави веб сајт на сервер (хостинг)

Правење на емаил адреси

Оптимизирање на user oriented сајт

Значење на search engine optimization (SEO)

Интернет маркетинг

Како интернет маркетингот може да помогне да го развиеш сопствениот онлајн бизнис?

Дефинирање на KPIs

Google Ads

Facebook Ads

Емаил маркетинг

Континуитет во растот