SSL сертификати

Нашите SSL сертификати го обезбедуваат твојот веб сајт со највисоко ниво на сигурност. Поголема безбедност на твоите e-commerce трансакции, лозинки, кредитни картички и кориснички информации.
За да закупиш SSL сертификат, мора да имаш активен хостинг во МКхост.

Personal SSL

Сертификат наменет за безбеден персонален веб сајт.

660 МКД/година
*

E-commerce SSL

За безбеден и професионален e-commerce веб сајт.

3490 МКД/година
*

Multi SSL

Сертификат наменет за сите поддомени на еден веб сајт.

6900 МКД/година
*
Сигурност на 1 домен
Подобро рангирање на Google
99% поддршка на прелистувачи
Силна енкрипција на податоци
Бесплатна инсталација
Безбедни online трансакции
Дедицирана IP адреса
Безбедност за сите поддомени

Зошто ти е потребен SSL сертификат за твојот веб сајт?

SSL сертификатите го прават твојот веб сајт сигурен, а истовремено и податоците на твоите корисници.

Подобро рангирање на Google

Најголемиот пребарувач во светот е клучен за органскиoт развој на твојот сајт и ширење на базата на корисници. Со додавање на https:// протоколот, ќе ги подобриш твоите позиции и рангирање на Google.

Поголема доверба кај клиентите

Со додавање на SSL сертификат, твојот веб сајт добива Secure копче кое е гаранција за посетителите дека истиот е безбеден за користење или оставање на податоци при онлајн купување.

Безбедно прифаќање на картички

SSL сертификатот овозможува безбедни онлајн трансакции со кредитни картички преку твојот веб сајт, овозможувајќи корисниците да се чувствуваат сигурно при користење на услугите на сајтот.

Заштита на податоци

SSL сертификатот ги штити чувствителните информации на твоите посетители и клиенти со шифрирање на податоците што ги испраќаат до твојот сајт. Потоа откако истите ќе ги прими сајтот, тие се дешифрираат.

Како работат SSL сертификатите?

SSL (Secure Sockets Layer) е стандардна технологија која обезбедува сигурна енкриптирана конекција помеѓу компјутер (корисник) и сервер (твојот веб сајт).
SSL сертификатите овозможуваат сигурност на податоци како што се информации за кредитни картички, информации за најава, лозинки, листи, како и сите податоци кои се разменуваат за време на секоја сесија (посета) на сајтот.

Бесплатен AutoSSL сертификат со секој хостинг пакет

Со секој закупен хостинг пакет, сите клиенти на МКхост добиваат бесплатен AutoSSL сертификат кој е инсталиран со самата активација на хостингот.

Non-trusted let's encrypt SSL сертификат

Наменет за сите домени и поддомени на хостингот

Подобро рангирање на Google

Професионален изглед на твојот online бизнис

Бесплатна инсталација

Имаш прашања? Ние ги имаме одговорите.

Што е SSL сертификат?

Зошто ми е потребен SSL сертификат?

Што е AutoSSL сертификат?

Дали SSL сертификатот помага во заштита на податоци?

Како SSL сертификатите помагаат во автентикација?

Имаш проблем со подесување на твојот емаил?
Посети го нашиот водич како да го подесиш твојот емаил на секој уред.
Посети го водичот