Премиум
Поддршка

Активирај ја нашата услуга за Премиум поддршка и добиј приоритет во решавање на проблемите, како и бројни други бенефити.

Стандардна поддршка

Професионална поддршка од нашата техничка екипа

Бесплатно
Со секоја нарачка

Премиум поддршка

Професионална поддршка и приоритет во решавање проблеми

Приоритет во решавање на проблемите
Креирање на неограничен број на емаил акаунти
Скенирање со CXS
Комуникација со друг провајдер за решавање на проблем
Наоѓање на логови од постаро време
Инсталација на тема на платформа (до 2 месечно)
Стандардизирана промена на линкови (еднократно за секој домен)
Проблем со испраќање и пристигнување на маилови
Миграција на нов хостинг на носечки домен
Инсталација на платформа (WordPress, Joomla, Drupal)
Поставување на соодветни php сетинзи
Поставување редирекции на домени
Промена на DNS и DNS рекорди
Forwarders на емаил адреси
Бесплатни статистики (iNodes)
Искористеност на ресурси
Решавање на серверски проблеми
Анализа и детекција на дизајнерски проблеми

*Во цената не е вклучено 18% ДДВ

Ти треба дополнителна помош? Пробај ги нашите опции за еднократна Премиум поддршка

Нашата еднократна премиум поддршка може да се искористи во секое време за секоја од твоите услуги во МКхост.
Миграција на addon домени

Целосна миграција на еден Addon домен на твојот хостинг во МКхост

990 МКД
/домен
*
Google Cloud бекап

Враќање или преземање на целосен backup кој е стар неколку месеци или години.

1990 МКД /backup
*
Бекап

Ресторирање на дневен или неделен бекап за одредени фајлови.

Целосно ресторирање на бекап

Целосно враќање на бекап на сите фајлови, бази, емаил адреси за одреден хостинг.

*Во цената не е вклучено 18% ДДВ