Цени за домени

Провери ги цените за регистрација, обнова и трансферирање на сите домен наставки.

TLDВреметраење
РегистрирајОбновиТрансферирај
.mk1 годинаМКД 999.00МКД 699.00БесплатноНА ПРОМОЦИЈА
.com.mk1 годинаМКД 999.00МКД 699.00Бесплатно
.org.mk
1 годинаМКД 999.00МКД 699.00Бесплатно
.net.mk1 годинаМКД 999.00МКД 699.00Бесплатно
.edu.mk
1 годинаМКД 999.00МКД 699.00Бесплатно
.inf.mk1 годинаМКД 999.00МКД 699.00Бесплатно
.мкд1 годинаМКД 999.00МКД 699.00МКД 699.00
.coffee1 годинаМКД 2348.00МКД 2348.00МКД 2348.00
.design1 годинаМКД 3757.00МКД 3757.00МКД 3757.00
.fit1 годинаМКД 2254.00МКД 2254.00МКД 2254.00
.online1 годинаМКД 2912.00МКД 2912.00МКД 2912.00
.solutions1 годинаМКД 1597.00МКД 1597.00МКД 1597.00
.top1 годинаМКД 470.00МКД 470.00МКД 470.00
.travel1 годинаМКД 9112.00МКД 9112.00МКД 9112.00
*Цената не вклучува 18% ДДВ.

Закупи повеќе домени?

Провери ги цените и попустите доколку имаш повеќе домени во МКхост.

Регистрација на македонски домен?

МКхост е лиценциран регистрар со Марнет.

TLDВреметраење
РегистрирајОбновиТрансферирај
*Цената не вклучува 18% ДДВ.

Закупи повеќе домени?

Провери ги цените и попустите доколку имаш повеќе домени во МКхост.

Регистрација на македонски домен?

МКхост е лиценциран регистрар со Марнет.

TLDВреметраење
РегистрирајОбновиТрансферирај
.com1 годинаМКД 999.00МКД 999.00МКД 999.00
.net1 годинаМКД 999.00МКД 999.00МКД 999.00
.org1 годинаМКД 999.00МКД 999.00МКД 999.00
.info1 годинаМКД 999.00МКД 999.00МКД 999.00
.name1 годинаМКД 999.00МКД 999.00МКД 999.00
.tv1 годинаМКД 3000.00МКД 3000.00МКД 3000.00
.biz1 годинаМКД 999.00МКД 999.00МКД 999.00
.us1 годинаМКД 999.00МКД 999.00МКД 999.00
.eu1 годинаМКД 999.00МКД 999.00МКД 999.00
.ca1 годинаМКД 999.00МКД 999.00МКД 999.00
.co1 годинаМКД 999.00МКД 999.00МКД 999.00
.cc1 годинаМКД 2000.00МКД 2000.00МКД 2000.00
.mobi1 годинаМКД 2000.00МКД 2000.00МКД 2000.00
.ws1 годинаМКД 999.00МКД 999.00МКД 999.00
.tel1 годинаМКД 2000.00МКД 2000.00МКД 2000.00
.de1 годинаМКД 999.00МКД 999.00МКД 999.00
.xxx1 годинаМКД 9000.00МКД 9000.00МКД 9000.00
.pro1 годинаМКД 999.00МКД 999.00МКД 999.00
.me1 годинаМКД 2000.00МКД 2000.00МКД 2000.00
.uk1 годинаМКД 999.00МКД 999.00МКД 999.00
*Цената не вклучува 18% ДДВ.

Закупи повеќе домени?

Провери ги цените и попустите доколку имаш повеќе домени во МКхост.

Регистрација на македонски домен?

МКхост е лиценциран регистрар со Марнет.

TLDВреметраење
РегистрирајОбновиТрансферирај
*Цената не вклучува 18% ДДВ.

Закупи повеќе домени?

Провери ги цените и попустите доколку имаш повеќе домени во МКхост.

Регистрација на македонски домен?

МКхост е лиценциран регистрар со Марнет.

Добиј го сето ова бесплатно со секоја регистрација

Промена на именски опслужувачи

Лесно и брзо управувај со твоите домени. Промена на именски опслужувачи можеш да направиш во секое време и истата е инстантна за сите наставки.

24/7 поддршка

Брз и професионален одговор за секое настанато прашање или проблем. Достапно на македонски и англиски јазик.

Кориснички портал

Лесен пристап до сите твои услуги во МКхост преку нашиот нов Кориснички портал. Лесно менаџирање на твоите фактури, контакти и тикети.

Секој трет домен во Македонија е регистриран преку МКхост

30%Удел на пазарот за домени во Македонија
20,106Вкупен број на регистрирани домени
4,500+Активни корисници

Придружи им се на најдобрите компании кои регистрираа домен кај нас

Водечките компании во Македонија се дел од фамилијата на МКхост. Придружи се на нив и на над 4.500 корисници.

Имаш прашања? Ние ги имаме одговорите.

Што е веб хостинг, а што домен?

Како да го префрлам сајтот во МКхост?

Дали може во иднина да го надградам хостот?

Како да креирам емаил адреса?

Како до .mk домен?

Имаш проблем со подесување на твојот емаил?
Посети го нашиот водич како да го подесиш твојот емаил на секој уред.
Посети го водичот