DirectAdmin хостинг

Сакаш веб хостинг кој е лесен за менаџирање и ценовно идеален? DirectAdmin е одговорот на твоето барање.

Ново

DA Basic

Простор створен само за твоето портфолио

МКД 990/годишно
*
+ 10% попуст на нов домен*

Хостирање на 1 веб сајт

1 GB Простор

50 GB Трансфер

1 parked домен

Неограничен број на емаил адреси

Неограничен број на бази

+ Прочитај повеќе
Ново

DA Regular

Почнуваш нешто ново? Ова е супер пакет за тебе

МКД 1990/годишно
*
+ 10% попуст на нов домен*

Хостирање на 1 веб сајт

3 GB Простор

100 GB Трансфер

1 parked домени

Неограничен број на емаил адреси

Неограничен број на бази

+ Прочитај повеќе
Ново

DA Power

Имаш Startup? DA Power е одличен старт за твојата идеа!

МКД 2990/годишно
*
+ 10% попуст на нов домен*

Хостирање на 1 веб сајт

5 GB Простор

150 GB Трансфер

1 parked домени

Неограничен број на емаил адреси

Неограничен број на бази

+ Прочитај повеќе

Зошто да го хостираш твојот сајт во МКхост?

Професионални емаил адреси

Креирај и управувај со професионална емаил адреса која го содржи твојот домен, како moetoime@mojotdomain.mk

Webmail (пристап до емаил адреси преку било кој пребарувач)

SMTP, IMAP или POP3

Подесување на емаил адресите на било кој паметен телефон

Голема заштита од спам пораки (SpamAssassin)

Брз и оптимизиран веб сајт

Серверска локација во Европа - Секогаш брз сајт и локација соодветна за посетителите

Можност за илјадници посетители дневно

Сервери конектирани на 1gbps мрежа

SSD дискови за ултра брзи сајтови

Информациите се безбедни

МКхост прави редовни копии на сите податоци, со што нема потреба од грижа за губење на податоците

Се чува 1 копија на месечно ниво

Заштита во случај на проблем, хаварија, хакирање

Комплетно бесплатна услуга и достапна во секое време

МАКЕДОНСКИ & АНГЛИСКИ

Стандардна поддршка

Секој клиент на МКхост добива персонализирана поддршка. Секое прашање и проблем се третирани професионално и одговорно, во најбрз можен рок.

24/7 поддршка

Личен агент за поддршка или продажба

Пристап до голема база на знаења

МАКЕДОНСКИ & АНГЛИСКИ

Премиум поддршка

Можеш да нарачаш дополнителна услуга за Премиум поддршка за приоритет во решавање на проблемите, како и за дополнителни бенефити, меѓу кои и:

Помош за сетирање на емаил

Решавање на проблеми со IP адреси

Инсталација на платформи и теми

Која е разликата помеѓу cPanel и DirectAdmin?

Контролниот панел е графички контролен панел направен за корисникот да може лесно да се справи со сите карактеристики за администрација на домените, меиловите, базите и слично.
Од гледна точка на функционалност, cPanel нуди повеќе функции во споредба со DirectAdmin.
DirectAdmin се смета за контролен панел што е лесен и бара помалку ресурси на серверот во споредба со cPanel.

DirectAdmin

Предност на DirectAdmin хостинг

Лесен и ефикасен кориснички интерфејс

Брзо и лесно управување со доменот

cPanel

Предности на cPanel хостинг

Автоматски дневен и неделен backup

Заштита од малциозен софтвер со Imunify360

Серверски firewall

Лесно менаџирање со повеќе верзии на PHP

Remote поврзување на база

Серверски статистики

One-click инсталација на CMS (WordPress, Joomla etc.)

Имаш прашања? Ние ги имаме одговорите.

Што е хостинг?

Како да мигрирам хостинг во МКхост?

Како да креирам емаил адреса?

Како можам да го надоградам мојот хостинг план?

Како можам да сменам лозинка на email адреса?

Имаш проблем со подесување на твојот емаил?
Посети го нашиот водич како да го подесиш твојот емаил на секој уред.
Посети го водичот