МКхост Програма за лојалност

Познаваш некој на кого му е потребно онлајн присуство? Препорачај го МКхост на твојот пријател, и добијте бенефит и двајцата!

Што е Програма за лојалност?

Преку Програмата за лојалност, како наш задоволен корисник, можеш да препорачуваш твоите пријатели и соработници да закупат услуга во МКхост.
Со секоја успешна препорака од твоја страна, твојот пријател добива 10% попуст на првата нарачка.
Во исто време, ти ќе заработиш кредити во износ на попустот кој го добил препорачаниот корисник (1 МКД = 1 кредит).
Бенефити за твојот пријател

10 % на првата нарачка во МКхост.

Можност за комбинирање на кодот за лојалност со останати промотивни попусти во МКхост.

Квалитетни услуги за хостинг и домен.

Професионална техничка поддршка.

Дел од најголемото онлајн семејство во Македонија.

Можност да се вклучи во програмата за лојалност и да заработи кредити.

Бенефити за тебе

Награда во вид на кредити во 10% од вредноста на нарачката на твојот пријател.

Можност да ги користиш кредитите за нарачка и обнова на услуги во МКхост.

Кредитите ги добиваш веднаш по уплатата на пријателот.

Неограничен број на препораки и кредити.

Уникатен код и линк кои можеш да ги споделуваш со твоите пријатели.

Можност да испраќаш покани на емаил со предефинирана маркетинг содржина.

Транспарентна статистика за секоја уплата на твоите пријатели.

Како да учестувувам во Програмата за лојалност?

Постапката за учество во Програмата за лојалност е многу едноставна.

Најави се на твојот Кориснички портал и упати се во делот „Лојалност“ во менито.

Генерирај Персонален код за Лојалност.

Сподели го кодот директно со копирање, преку персонален линк, или преку емаил до твојот пријател.

Твојот пријател треба да го употреби овој код во кошничка при нарачка на првата услуга во МКхост.

Во делот „Заработени кредити“ можеш да направиш преглед на сите твои кредити.

Имаш прашања? Ние ги имаме одговорите.

Како можам да платам со заработените кредити?

Кој може да учествува во Програмата за лојалност?

Колкав временски период може да се употребат заработените кредити?

Мојот пријател има и друг купон за попуст во МКхост. Дали може да го комбинира со кодот за лојалност?

На кој начин се собираат кредитите?

Имаш проблем со подесување на твојот емаил?
Посети го нашиот водич како да го подесиш твојот емаил на секој уред.
Посети го водичот