Лансирање на твојот онлајн бизнис

Преку интерактивна онлајн сесија, од нашиот веб тим ќе дознаеш како да ја започнеш твојата онлајн приказна.

Понеделник 05.04.2021, 18:00-19:30

Што ќе добиеш од овој вебинар?

Основи за веб сајт

Навлези подетално во интернет светот и дознај зошто поседувањето на веб сајт е задолжително за секој бизнис.

Развој на интернетот

Домен, хостинг и веб дизајн

Онлајн светот денес

Поставување и оптимизирање

Кои се клучни детали кога се креира еден нов веб сајт?

Значење на хостингот

WordPress платформа

Кориснички ориентиран сајт

Дополнителни бенефити

Нашиот искусен веб девелопмент тим е тука за дискусија за сите прашања кои те интересираат.

Q&A сесија

Секој посетител добива 20% попуст на хостинг и домен во првата година

Пријави се за вебинарот!

Внеси ги твоите податоци за да резервираш место на вебинарот. Ќе те контактираме преку емаил за повеќе информации.