Cloud - Сигурен сервер за твојот сајт

Cloud
Сервери

Сигурен хостинг план за твојот веб сајт. Комплетна флексибилност за неограничено растење и надоградба.

Cloud1

МКД 999/месечно
*

Cloud I

1 CPU

2GB RAM

20GB SSD Storage

3TB Bandwidth

+ Прочитај повеќе

Cloud2

МКД 1990/месечно
*

Cloud II

2 CPU

5GB RAM

50GB SSD Storage

5TB Bandwidth

+ Прочитај повеќе

Cloud3

МКД 2990/месечно
*

Cloud III

4 CPU

8GB RAM

100GB SSD Storage

5TB Bandwidth

+ Прочитај повеќе

Зошто да избереш Cloud?

Кога имаш брзорастечки сајт, основниот хостинг план не е доволен. Cloud хостингот ти овозможува да искористиш ресурси на повеќе сервери со поголема моќ и простор, што ќе ти овозможи уште побрз раст и развој.

Сигурност & Доверливост

Cloud хостингот чува копии од твоите податоци на повеќе уреди одеднаш, при што истите се 24/7 сигурни.

Кога еден од серверите ќе престане со работа, преку автоматски процес твоите податоци веднаш ќе ги преземе следниот сервер.

Флексибилност & Приспособливост

Твоите ресурси на cloud серверот се комплетно флексибилни. Истите може да се зголемат со само еден клик, без никакви миграции или недостапност при промената.

Како што расте твојот бизнис, лесно може да се алоцираат дополнителни ресурси на твојот cloud хостинг план, без никакви попречувања при работата.

МАКЕДОНСКИ & АНГЛИСКИ

Стандардна поддршка

Секој клиент на МКхост добива персонализирана поддршка. Секое прашање и проблем се третирани професионално и одговорно, во најбрз можен рок.

24/7 поддршка

Личен агент за поддршка или продажба

Пристап до голема база на знаења

МАКЕДОНСКИ & АНГЛИСКИ

Премиум поддршка

Можеш да нарачаш дополнителна услуга за Премиум поддршка за приоритет во решањање на проблемите, како и за дополнителни бенефити, меѓу кои и:

Помош за сетирање на емаил

Решавање на проблеми со IP адреси

Инсталација на платформи и теми

Имаш прашања? Ние ги имаме одговорите.

Што е веб хостинг, а што домен?

Како да го префрлам сајтот во МКхост?

Дали може во иднина да го надградам хостот?

Како да креирам емаил адреса?

Како до .mk домен?

Имаш проблем со подесување на твојот емаил?
Посети го нашиот водич како да го подесиш твојот емаил на секој уред.
Посети го водичот