Направи целосна онлајн продавница

Сакаш да го прошириш твојот бизнис онлајн? Добиј современа онлајн продавница што ќе те издвои од твоите конкуренти.

Имаме специјална летна промоција!

Доколку направиш онлајн продавница во МКхост во периодот помеѓу 15.07.2022 и 15.09.2022, ќе добиеш 20% попуст на официјалната цена.
Напомена: Секоја онлајн продавница има специфична цена која се дефинира во зависност од побарувањата. За повеќе информации, пратете ни барање или контактирајте го нашиот тим.

По што ќе се разликува твојата онлајн продавница од останатите?

Твојата онлајн продавница ќе има можност за:
Oнлајн асистент

Виртуелен вработен кој ќе се грижи за интерактивна поддршка за твоите посетители.

Вклучување на AI

Подобрување на корисничко искуство преку вештачка интелигенција и автоматизација со помош на machine learning.

Можност за мобилни апликации

Можност за развој на Android и iOS мобилени апликации за онлајн продажба.

3D приказ на продукт

Твоите корисници можат да имаат најдобар визуелен приказ на продуктот што го купуваат онлајн.

Dynamic discounts

Динамички попуст е решение кое ја подобрува профитабилноста на купувачот со намалување на неговата цена.

Online chat

Поврзи се со твоите корисници брзо и едноставно преку една од најпопуларните алатки за комуникација.

Online наплата

Интеграција на платежни методи со кои твоите корисници ќе можат лесно и безбедно да платат за твојот продукт онлајн.

Напредно филтрирање на продукти

Корисниците сакаат да имаат избор за тоа како ги прегледуваат продуктите на твојот сајт.

Dynamic Ship Pricing

Поставување на спефицична цена на достава, во зависност од областа во која се доставува продуктот.

Модул за статистика на нарачки

Гледај ги твоите нарачки и продажба и следи во каква насока се движи твојот онлајн бизнис.

Модул за фактури

Соодветен дизајн на твоите фактури со твоите препознатливи бои, фонт и лого.

Модул за рекламирање

Добиј можност за поставување на соодветни реклами на сајтот. Лесна имплементација со Google.

Shipping Tracking

Како една од најважните гранки во онлајн бизнисот, задолжително е да следиш како се одвиваат нарачките од твоите корисници.

Size recommendation tools

Твоите корисници можат да добијат персонализирани препораки врз однос на нивните податоци.

Програма за лојалност

Имплементација на програма за лојалност и наградување на лојалните корисници на твојот бизнис.

Придобивки:

Едноставност при започнување на е-бизнис

Твојата е-продавница е отворена 24/7

Финансиски бенефит

Понуда на голем број информации

Нашето портфолио на онлајн продавници

Имаме искуство од повеќе од 50 веб сајтови кои ги имаме изработено за нашите корисници. Погледни дел од онлајн продавниците кои ги имаме имплементирано.
Europrinty
EuroprintyОнлајн продавница за материјали

Europrinty

Компанија која функционира во Албанија и Косово и се занимава со продажба на разни типови на продукти и сервиси.

Направена со WordPress

Интеграција на онлајн продажба преку WooCommerce

Имплементација на плаќање при достава

Правила за категоризација и варијабилни продукти

Имплементација со социјални мрежи, Google Ads and Google Translate


Зошто е важно да имаш онлајн продавница?

Како да отворам е-продавница?

Сакаш да отвориш онлајн продавница, но овој поим ти звучи премногу непознато и недостапно? Да ги разрешиме твоите дилеми низ 7 чекори.

Трендови во е-бизнисот

Што ќе го одбележи претстојниот период во електронскиот бизнис? Биди во тек со сите новости што треба да ги примениш за твојата онлајн продавница.

Побарај понуда

Напиши ни каков проект би сакал да започнеш. Нашиот тим ќе ти испрати понуда во најбрз можен рок.