DISCOUNT OF SHARED HOSTING PLANS
Start the new year with your brand new online journey.
Insert discount coupon NEWYEAR2022 when you enter your shopping cart.*The discount applies for the first year of purchased Linux, WordPress or Linux hosting. From the second year, it is renewed by its regular price.

Дознај зошто Cloud е идеален за твојот онлајн бизнис

Имаш растечки сајт кој има потреба од напредни хостинг перформанси? Закажи бесплатни консултации со тимот на МКхост за да се информираш повеќе околу можностите кои ги нуди Cloud.

Кои се предностите на Cloud?

Сигурност и доверливост

Cloud е одличен избор за твојот брзорастечки онлајн бизнис доколку ти е потребен сигурен сајт чии податоци постојано ќе бидат безбедни.

Чување backup на повеќе уреди одеднаш

24/7 сигурност на податоците

Автоматски процес на континуиран uptime на сајтот

Флексибилност и приспособливост

Без оглед колку ресурси му се потребни на твојот сајт, Cloud е секогаш подготвен да одговори на сите твои новонастанати потреби.

Комплетна флексибилност на ресурси

Зголемување на перформанси само со еден клик

Без миграции и недостапност при промена на перформанси

Најдобра техничка поддршка

Провери зошто техничката поддршка на МКхост е една од карактеристиките која го прави овој хостинг провајдер најдобар во Македонија.

24/7 достапна поддршка

Личен агент за помош и поддршка

Пристап до голема база на знаења

Закажи консултации со нашиот тим

Внеси ги твоите податоци. Нашиот тим во најбрз можен рок ќе одговори на твоето барање со соодветен термин за консултации.