Закупи поголем број на домени

Закупи поголем број на домени

Заинтересиран си за регистрирање на повеќе домени? Нудиме повеќе бенефити и дополнителна поддршка во зависност од твоите потреби.

Број на домени

Со регистрација на повеќе домени, добиваш поголеми попусти

10-15
16-25
26-30
31-40
41-99
100+

Попуст

Попустот се однесува како на регистрацијата на домени, така и на нивната обнова *

10%
15%
20%
25%
30%
35%+

Дополнителна поддршка

Дополнителна поддршка за менаџирање на твоите домени

* Попустите се однесуваат само на .mk домени. Контактирај нѐ за повеќе информации за специфични други домен екстензии.

Добиј го сето ова бесплатно со секоја регистрација

Промена на именски опслужувачи

Промена на именски опслужувачи.

24/7 поддршка

Брз и професионален одговор за секое настанато прашање или проблем. Достапно на македонски и англиски јазик.

Кориснички портал

Лесен пристап до сите твои услуги во МКхост преку нашиот нов Кориснички портал. Лесно менаџирање на твоите фактури, контакти и тикети.

nTLD - Нови домен екстензии

Пронајди го вистинскиот домен за твојот сајт со нашата понуда на нови трендинг домен екстензии (nTLD).

.coffee

МКД 2348/год
*

.design

МКД 3757/год
*

.fit

МКД 2254/год
*

.online

МКД 2912/год
*

Секој трет домен во Македонија е регистриран преку МКхост

30%Удел на пазарот за домени во Македонија
20,106Вкупен број на регистрирани домени
4,500+Активни корисници