Закупи поголем број на домени

Заинтересиран си за регистрирање на повеќе домени? Нудиме повеќе бенефити и дополнителна поддршка во зависност од твоите потреби.

Број на домени

Со регистрација на повеќе домени, добиваш поголеми попусти

10-15
16-25
26-30
31-40
41-99
100+

Попуст

Попустот се однесува како на регистрацијата на домени, така и на нивната обнова *

10%
15%
20%
25%
30%
35%+

Дополнителна поддршка

Дополнителна поддршка за менаџирање на твоите домени

* Попустите се однесуваат само на .mk домени. Контактирај нѐ за повеќе информации за специфични други домен екстензии.

Добиј го сето ова бесплатно со секоја регистрација

Промена на именски опслужувачи

Лесно и брзо управувај со твоите домени. Промена на именски опслужувачи можеш да направиш во секое време и истата е инстантна за сите наставки.

Професионална поддршка

Брз и професионален одговор за секое настанато прашање или проблем. Достапно на македонски и англиски јазик.

Кориснички портал

Лесен пристап до сите твои услуги во МКхост преку нашиот нов Кориснички портал. Лесно менаџирање на твоите фактури, контакти и тикети.

nTLD - Нови домен екстензии

Пронајди го вистинскиот домен за твојот сајт со нашата понуда на нови трендинг домен екстензии (nTLD).

.coffee

МКД 2348/год
*

.design

МКД 3757/год
*

.fit

МКД 2254/год
*

.online

МКД 2912/год
*

Секој трет .mk домен во Македонија е регистриран преку МКхост

30%Удел на пазарот за домени во Македонија
20,106Вкупен број на регистрирани домени
5,000+Активни корисници