Еден број за сите информации

Јави се на нашата централна линија за сите прашања или проблеми.

Друг начин за контакт

Работното време на МКхост е од понеделник до петок од 08:00 до 20:00. Во овие термини, нашиот тим за поддршка е постојано достапен за комуникација преку нашиот централен телефонски број, како и останати канали (социјални мрежи, емаил и тикети).

Во останатиот период, за секое прашање, сме достапни преку тикети кои ги одговараме во првиот достапен термин од страна на нашиот тим.
Информации и директна продажба

Информирај се за нашите услуги и побарај понуда и совет за твоите потреби.

Поштенски контакт

МКхост
Бул. Јане Сандански 71 А А.4.7
1000, Скопје
Македонија


Техничка поддршка

Имаш проблем со користење на услугите, или техничко прашање?

Веб развој

Потребна ти е изработка и одржување на веб сајт?

Домени

Сакаш да регистрираш нов домен? Да направиш трансфер или обнова?

Сметководство, фактури и нарачки

Се соочуваш со проблем со наплата? Потребна ти е профактура или фактура?

Нашите канцеларии

Целосната работа на нашиот тим се извршува од дома (remote). За било какви барања или пратки кои треба да испратат по пошта, нашата локација е:
бул. Јане Сандански 71А А.4.7
1000 Скопје