Бизнис
хостинг

Брз и сигурен простор за твојот бизнис. Одбери го идеалниот хостинг план и добиј професионални маилови, премиум поддршка и поголем простор.

STARTER

За професионални емаил адреси

МКД 1490/месечно
*
+ бесплатен домен*

50 GB Простор

1 TB Трансфер

Бесплатен SSL сертификат

10 parked домени

10 addon домени

Неограничен број на емаил адреси

+ Прочитај повеќе

PROFESSIONAL

Идеален за бизниси во фаза на зголемен раст

МКД 3990/месечно
*
+ бесплатен домен*

75 GB Простор

1.5 TB Трансфер

Бесплатен SSL сертификат

10 parked домени

10 addon домени

Неограничен број на емаил адреси

+ Прочитај повеќе

MAX

Премиум опции за големи бизниси

МКД 4990/месечно
*
+ бесплатен домен*

100 GB Простор

2 TB Трансфер

Бесплатен SSL сертификат

10 parked домени

10 addon домени

Неограничен број на емаил адреси

+ Прочитај повеќе

Зошто Business хостинг е идеална опција за твојот бизнис?

Бизнисите секогаш имаат специфични потреби за хостирање на веб сајтови и апликации. Ова вклучува и поголема моќ на перформанси и флексибилност.
Нашите планови за бизнис хостинг овозможуваат твојот бизнис да расте постојано со соодветна брзина и сообраќај потребни за онлајн присуство.
Што добиваат мојот бизнис и компанија?

Поголеми технички перформанси идеални за поголеми бизниси со поголеми технички потреби

Премиум поддршка и приоритет во опслужување

Вклучена заштита од incoming spam за сигурност на твоите податоци

Избери еден од 10+ веб темплејти идеални за најразлични типови на бизниси.

Што добиваат моите клиенти?

99,9% гарантиран uptime во кој твоите клиенти ќе бидат опслужени

Гарантирана брзина од 1gbps со која твојот сајт постојано ќе се отвора брзо

Загарантирана приватност на твоите клиенти

МАКЕДОНСКИ & АНГЛИСКИ

Премиум поддршка

Professional и Max пакетите доаѓаат со вклучена премиум поддршка во која добиваш приоритет во решавање на проблемите како и други бенефити:

Помош за сетирање на емаил

Скенирање со CXS

Инсталација на платформи и теми

Решавање на проблеми со IP адреси

Комуникација со друг провајдер за решавање на проблем

Брз и оптимизиран веб сајт

Врвни NVME SSD RAID сервери.

99% гарантиран uptime.

Можност за илјадници посетители дневно.

Сервери конектирани на 1gbps мрежа.

Серверска локација во Европа и Америка.

Професионални емаил адреси

Креирај и управувај со професионална емаил адреса која го содржи твојот домен.

Пристап до емаил адреси преку било кој пребарувач.

Подесување на емаил адресите на било кој паметен телефон.

Брз и едноставен туторијал за подесување на твојот маил.

SMTP, IMAP или POP3.

Безбедност на информации

МКхост прави редовни копии на сите податоци, со што нема потреба од грижа за губење на податоците.

Се чува копија на дневно, неделно и месечно ниво.

Се чува три месечна offsite backup копија.

Заштита во случај на проблем, хаварија, хакирање.

Комплетно бесплатна услуга и достапна во секое време.

Авторизиран партнер на cPanel

МКхост е единствен партнер на cPanel во Македонија.

Едноставно управување со функциите на хостингот.

Инсталација на сите твои потребни апликации на хостингот.

Лесно менаџирање

Корисничкиот портал на МКхост овозможува контрола врз сите твои услуги.

Зголемување на ресурси на хостингот со 1 клик.

Лесна нарачка на дополнителни функции за твојот хостинг.

Заштита од малициозни фајлови

Правиме константно скенирање на твојот сајт со помош на anti malware софтвер.

Проверка на неделно ниво.

Известување веднаш кога на хостингот ќе се појави малициозен фајл.

Инсталирај ги твоите омилени апликации и скрипти со еден клик

Инсталирај ја твојата омилена хостинг апликација или скрипта со еден клик. Повеќе од 50% од нашите клиенти успешно ги управуваат нивните сајтови со темплејти од различни платформи.
Одбери помеѓу 300+ скрипти во твојот cPanel, вклучувајќи ги и:

Content Management Systems (CMS) портали

Онлајн продавници

Форуми

Блог

Фото галерии

WordPress

Одлична платформа за блогери, мали бизниси, како и e-commerce сајтови.

Joomla

Изгради веб сајт и онлајн апликации преку една од најпопуларните CMS скрипти.

Magento

Најпопуларната open source кошничка за онлајн купување, користена од преку 240.000 продавачи.

300+

Бесплатни апликации

Твоите омилени апликации и скрипти се само на еден клик од тебе. Најави се на твојот cPanel и инсталирај ги.

Имаш прашања? Ние ги имаме одговорите.

Што е хостинг?

Како да мигрирам хостинг во МКхост?

Како да креирам емаил адреса?

Како можам да го надоградам мојот хостинг план?

Како можам да сменам лозинка на email адреса?

Имаш проблем со подесување на твојот емаил?
Посети го нашиот водич како да го подесиш твојот емаил на секој уред.
Посети го водичот