Запознај го МКхост

Дознај повеќе за нашата компанија, како и тимот кој стои позади нашите продукти и услуги.

Иван ПетрушевскиFounder
Билјана ШијаковскаCEO
Магдалена ИлијевскаSales and Domains Administrator
Ивана ВељковиќBilling and Accountancy
Дарко КаранфиловMarketing Analyst
Ангела СтефановскаSales and Domains Administrator
Катерина ТрајковскаSystem Administrator
Марија ДимитријевскаWeb Developer
Бојан КрстевскиWeb Developer
Ирена МаџовскаSales Administrator
Роберт ЈакимовWeb Developer
Стефан ХристовскиSystem Administrator
Енес ИсмаилиSystem Administrator

За компанијата

МКхост е најголемиот хостинг провајдер и регистрар на домени во Република Македонија, кој стартуваше официјално со работа на 1-ви септември 2006-тата година.
Во изминативе 15 години, МКхост прерасна во вистински бренд кој помогна на многу компании, организации и индивидуи да се појават на интернет со сопствени веб сајтови, а со тоа да го прошират својот бизнис национално и регионално.
Со онлајн решенија креирани по светски стандарди, главниот фокус на МКхост се секогаш корисниците, заедно со брза професионална техничка поддршка.
МКхост постојано ги следи и воведува светските трендови во технологијата, со цел константно подобрување на услугите и автоматизација на процесите.
30%Удел на пазарот за домени во Македонија
20,255Вкупен број на регистрирани домени
5,000+Активни корисници
Сакаш да си дел од тимот на МКхост?Провери ги активните огласи во делот за Кариера и убеди нè како твојата работа ќе помогне на клиентите на МКхост!
Како е да се работи во МКхост?Работата во МКхост е исполнета преку пријателска, динамична и тимски организирана средина. Погледни како изгледа еден работен ден во МКхост.