ПОПУСТ НА SHARED HOSTING ПЛАНОВИ
Започни ја новата година со твојата нова онлајн приказна.
Внеси купон за попуст NEWYEAR2022 при нарачка во кошничка.*Попустот важи за купен Linux, WordPress и Windows хостинг во првата година. Од втората година хостингот се обновува по редовна цена.

Изгради ја твојата кариера во МКхост

Нашиот тим е најважниот сегмент во нашето работење. Постојано сме во потрага по нови членови на тимот кои ќе помогнат во подобрување на нашите продукти и услуги.

Тимски ориентирани

Пријателска работна средина

Динамично опкружување

Отворен

Оглас за работа во МКхост (Систем администратор)

Аплицирај до: 01.11.2021
Отворен

Оглас за работа во МКхост (Агент за продажба и поддршка)

Аплицирај до: 01.11.2021
Отворен

Оглас за работа во МКхост (Специјалист за техничка поддршка)

Аплицирај до: 01.11.2021