Персонализирани
Веб решенија

Професионален веб сајт за твојот бизнис, продукт или услуга. Изработка на презентациски сајтови и онлајн продавници.

Какви сервиси нудиме?

Веб дизајн

Можеме да креираме совршен веб сајт за онлајн присуството на твојата компанија, продукт или услуга.

Архитектура на софтвер

Ти треба кастомизирано софтверско решение за твојот бизнис? Можеме да одговориме на твоите уникатни побарувања.

Веб апликации

Нашите веб решенија ги искористуваат најновите технологии за девелопмент на веб базирани хибридни апликации.

E-commerce

Подготвен за онлајн продажба? Фокусирај се на твојата онлајн продавница со нашите уникатни веб решенија.

Брендирање

Можеме да креираме приказна за твојата компанија, продукт или услуга со целосно графичко решение.

Одржување на веб сајт

Потребна ти е професионална помош за твојот веб сајт? Нашиот веб девелопмент тим е тука.

Нашето портфолио

Разгледај го нашето портфолио на досегашни изработени веб решенија.
Be-Da Logistics
Be-Da LogisticsВеб дизајн

Кои технологии ги користиме?

Со искуство во eCommerce, веб апликации и веб дизајн, ние можеме да го креираме совршениот дигитален продукт за тебе. Твојата веб страница или веб апликација ќе биде целосно оптимизирана и твоите клиенти ќе може да пристапат до истата преку компјутер, таблет или мобилен телефон.
HTML5За структурирање и презентирање на содржината. Потребен за оптимизиран и брз веб сајт.
MYSQLСо оваа база на податоци, сите потребни податоци од твојот веб проект ќе бидат снимени и зачувани во база.
CSS3Беспрекорниот визуелниот изглед на еден веб сајт е од особена важност за посетителите и корисниците.
PHPPHP заедно со HTML е совршена комбинација за градење на целосно функционален веб сајт од серверски аспект.
JQUERYПотребна ти е поголема клиентска интеракција на твојот веб сајт со помош на анимации и ефекти? jQuery е вистинското решение.
WordPressНад 100 милиони веб сајтови во светот ја прават оваа интернет платформа најкористена во светски рамки.

Побарај понуда

Напиши ни каков проект би сакал да започнеш. Нашиот тим ќе ти испрати понуда во најбрз можен рок.Имаш прашања? Ние ги имаме одговорите.

Кои информации се потребни за изработка на веб сајт?

Во кои технологии можат да се изработат веб сајтовите?

Колку време е потребно да се изработи веб сајт?

Колку чини изработка на веб сајт?

Каков треба да биде дизајнот на веб сајтот?

Имаш проблем со подесување на твојот емаил?
Посети го нашиот водич како да го подесиш твојот емаил на секој уред.
Посети го водичот