Windows
хостинг

Ти треба хостинг план со напредни опции? Windows хостинг базиран на Plesk контролен панел е совршен избор.

ASPBASIC

Одличен за мал и почетен веб сајт.

МКД 3439/годишно
*
+ 10% попуст на нов домен*

Хостирање на 1 веб сајт

1 GB Простор

40 GB Трансфер

10 parked домен

10 поддомени

Неограничен број на емаил адреси

+ Прочитај повеќе

ASPREGULAR

Хостирање на повеќе сајтови.

МКД 4999/годишно
*
+ 50% попуст на нов домен*

Хостирање на 5 веб сајтови

5 GB Простор

300 GB Трансфер

10 parked домен

10 поддомени

Неограничен број на емаил адреси

+ Прочитај повеќе

ASPPOWER

Погоден за големи сајтови.

МКД 7999/годишно
*
+ бесплатен домен*

Хостирање на 10 веб сајтови

25 GB Простор

500 GB Трансфер

10 parked домени

10 поддомени

Неограничен број на емаил адреси

+ Прочитај повеќе

Дополнителни услуги вклучени во сите хостинг пакети

Нашиот Windows хостинг ја овозможува моќта и флексибилноста на Paralles Plesk Panel, IIS, Microsoft SQL Server, како и широк избор на други хостинг функции од типот на алатки за изградба на сајт и темплејти.

Програмирање

Класично ASP

ASP.NET 1.1/2/3.5SP1/4.5

ASP.NET MVC 3/4/5

Node.js

Silverlight 4/5

PHP 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.1

Zend Optimizer / Zend Guard Loader

Microsoft .NET Core 1.0 / 1.1 / 2.0 / 2.1

Датабаза

SQL Server 2012/2014/2016

Оддалечен (Remote) пристап до MSSQL бази

SQL Backup и SQL Restore

Овозможен студио пристап за SQL манаџмент

SQL Server Local DB

MySQL5 & phpMyAdmin

Пристап до база

Plesk
Контролен панел

Plesk е хостинг контролен панел кој помага во управување со хостингот, креирање на веб страни, управување со емаил адреси.

Зошто да го хостираш твојот сајт во МКхост?

Професионални емаил адреси

Креирај и управувај со професионална емаил адреса која го содржи твојот домен, како moetoime@mojotdomain.mk

Webmail (пристап до емаил адреси преку било кој пребарувач)

SMTP, IMAP или POP3

Подесување на емаил адресите на било кој паметен телефон

Голема заштита од спам пораки (SpamAssassin)

Брз и оптимизиран веб сајт

Серверска локација во Европа - Секогаш брз сајт и локација соодветна за посетителите

Можност за илјадници посетители дневно

Сервери конектирани на 1gbps мрежа

SSD дискови за ултра брзи сајтови

Информациите се безбедни

МКхост прави редовни копии на сите податоци, со што нема потреба од грижа за губење на податоците

Се чува 1 копија на месечно ниво

Заштита во случај на проблем, хаварија, хакирање

Комплетно бесплатна услуга и достапна во секое време

МАКЕДОНСКИ & АНГЛИСКИ

Стандардна поддршка

Секој клиент на МКхост добива персонализирана поддршка. Секое прашање и проблем се третирани професионално и одговорно, во најбрз можен рок.

24/7 поддршка

Личен агент за поддршка или продажба

Пристап до голема база на знаења

МАКЕДОНСКИ & АНГЛИСКИ

Премиум поддршка

Можеш да нарачаш дополнителна услуга за Премиум поддршка за приоритет во решавање на проблемите, како и за дополнителни бенефити, меѓу кои и:

Помош за сетирање на емаил

Решавање на проблеми со IP адреси

Инсталација на платформи и теми

Имаш прашања? Ние ги имаме одговорите.

Што е веб хостинг, а што домен?

Како да го префрлам сајтот во МКхост?

Дали може во иднина да го надградам хостот?

Како да креирам емаил адреса?

Како до .mk домен?

Имаш проблем со подесување на твојот емаил?
Посети го нашиот водич како да го подесиш твојот емаил на секој уред.
Посети го водичот