Изгради ја твојата кариера во МКхост

Изгради ја твојата кариера во МКхост

Нашиот тим е најважниот сегмент во нашето работење. Постојано сме во потрага по нови членови на тимот кои ќе помогнат во подобрување на нашите продукти и услуги.

Тимски ориентирани

Пријателска работна средина

Динамично опкружување

Затворен

Оглас за пракса во МКхост (Систем администратор)

Аплицирај до: 01.06.2019
Затворен

Оглас за работа во МКхост (Систем администратор)

Аплицирај до: 01.06.2019