Дедицирани сервери со брзи перформанси

Дедицирани
сервери

Оптимална сигурност и максимален сообраќај. Избери го идеалниот пакет и започни со твојот веб сајт.

1230v3

3.3GHz/core

МКД 14000/месец
*

Intel Xeon Quad E3 - CPU 1230v3

32GB DDR3 RAM

1 x 250GB SSD примарен диск

1 x 1TB Backup Disk

1gbps port

5 ip адреси

+ Прочитај повеќе

1270v3

3.5GHz/core

МКД 15000/месец
*

Intel Xeon Quad E3 - CPU 1270v3

32GB DDR3 RAM

1 x 250GB SSD примарен диск

1 x 1TB Backup Disk

1gbps port

5 ip адреси

+ Прочитај повеќе

1650v3

3.3GHz/core

МКД 20000/месец
*

Intel Xeon Hex E5 - CPU 1650v3

64GB DDR3 RAM

1 x 250GB SSD примарен диск

1 x 1TB Backup Disk

1gbps port

5 ip адреси

+ Прочитај повеќе

Зошто да избереш дедициран сервер?

Со оваа услуга, закупуваш физички сервер наменет само за твојот веб сајт.
Дедицираниот сервер е многу побрз од обичниот shared хостинг бидејќи сите ресурси, како хостинг простор или сообраќај се наменети само за тебе.
Бесплатно одржување

Ние се грижиме за одржување на серверот 24/7 за да обезбедиме одлични перформанси и константен uptime.

Инфраструктура

Нашиот тим е постојано достапен за да помогне во целосната инфраструктура на серверот – од мрежа, хардвер, па сè до софтверска инсталација.

Загарантиран квалитет

Сите сервери се со гарантиран 100% uptime на мрежата, како и инстантна промена на хардверски делови при појава на проблем.

Високи перформанси

Нашите дедицирани сервери овозможуваат стабилни и големи перформанси, со што брзината на функционирање на апликациите е загарантирана.

Дата центар по стандарди

Серверите се хостирани во супериорна класа на дата центар лоциран во Америка/Европа, направен по сите светски стандарди.

Брза активација

Сите сервери вклучуваат бесплатен cPanel/WHM, Parallels Plesk или Directadmin контрол панел, со цел овозможување на брза активација.

МАКЕДОНСКИ & АНГЛИСКИ

Стандардна поддршка

Секој клиент на МКхост добива персонализирана поддршка. Секое прашање и проблем се третирани професионално и одговорно, во најбрз можен рок.

24/7 поддршка

Личен агент за поддршка или продажба

Пристап до голема база на знаења

МАКЕДОНСКИ & АНГЛИСКИ

Премиум поддршка

Можеш да нарачаш дополнителна услуга за Премиум поддршка за приоритет во решањање на проблемите, како и за дополнителни бенефити, меѓу кои и:

Помош за сетирање на емаил

Решавање на проблеми со IP адреси

Инсталација на платформи и теми

Имаш прашања? Ние ги имаме одговорите.

Што е веб хостинг, а што домен?

Како да го префрлам сајтот во МКхост?

Дали може во иднина да го надградам хостот?

Како да креирам емаил адреса?

Како до .mk домен?

Имаш проблем со подесување на твојот емаил?
Посети го нашиот водич како да го подесиш твојот емаил на секој уред.
Посети го водичот