Кориснички портал креиран само за тебе

Нашиот нов Кориснички портал ќе ти овозможи брз пристап до сите продукти и услуги на МКхост. Лесно ќе можеш да управуваш со фактурите, контактите, како и нашата техничка поддршка.

Каков корисник си?

Без оглед на тоа дали си физичко лице, бизнис корисник, фриленсер или агенција, нашиот Кориснички портал е дизајниран за да се приспособи за секоја твоја потреба.

Управувај со твоите продукти и услуги

Биди во тек со обновата на твоите домени, хостинг просторот како и сите твои останати нарачки.

Брз преглед на твојот кориснички портал.

Лесно нарачај, обнови и откажи продукти или услуги.

Биди известен за секоја промена во врска со нарачаните продукти или услуги.

Брзо и лесно подеси емаил адреса.

Менаџирај DNS на домени.

Покани луѓе за наплата и девелопмент да менаџираат со твоите услуги

Делегирај задачи за твоите вработени или изведувачи како фактурирање, обновување на производите или развој.

Луѓето за наплата на производите може да менаџираат со фактурите, плаќањето, да ги обновуваат производите и да нарачуваат нови производи и додатоци.

Домен девелоперите може да менаџираат со именските сервери, DNS зоните, пренасочувањето на доменот и додатоците на доменот.

Хостинг девелоперите може да менаџираат со планот за хостинг, пристапот до cPanel, да менаџираат со развојот на веб сајтот, да креираат е-маил, да менаџираат со додатоци итн.

Управувај со твоите контакти

Сите твои контакти на домен, плаќачи и продажни менаџери на едно место.

Зачувај ги сите контакт детали на едно место, лесно за пристап.

Повторно употреби ги постоечки контакти како плаќачи, домен контакти или назначи ги како продажни менаџери (луѓе за наплата и развој).

Имај преглед на статусот на твоите контакти.

Деталните контакт информации ги покажуваат производите и услугите на кои им е доделен контактот.

Управувај со продуктите и услугите на твоите клиенти

Биди постојано во тек со обновата на домените, хостинг просторот и трансферот на твојот клиент.

Брз преглед на твојот кориснички портал.

Лесно нарачај, обнови и откажи продукти или услуги.

Биди известен за секоја промена во врска со нарачаните продукти или услуги.

Брзо и лесно подеси емаил адреса.

Менаџирај DNS на домени.

Покани луѓе за наплата и девелопмент да менаџираат со продукти

Делегирај задачи како фактурирање, обнова на услуги или развој на твоите вработени или покани твои клиенти.

Луѓето за наплата на производите може да менаџираат со фактурите, плаќањето, да ги обновуваат производите и да нарачуваат нови производи и додатоци.

Домен девелоперите може да менаџираат со именските сервери, DNS зоните, пренасочувањето на доменот и додатоците на доменот.

Хостинг девелоперите може да менаџираат со планот за хостинг, пристапот до cPanel, да менаџираат со развојот на веб сајтот, да креираат е-маил, да менаџираат со додатоци итн.

Управувај со твоите клиенти и контакти

Сите твои клиенти, домен контакти, плаќачи и продажни менаџери на едно место.

Зачувај ги сите контакт детали на едно место, лесно за пристап.

Повторно употреби ги постоечки контакти како плаќачи, домен контакти или назначи ги како продажни менаџери (луѓе за наплата и развој).

Имај преглед на статусот на твоите контакти.

Деталните контакт информации ги покажуваат производите и услугите на кои им е доделен контактот.

Работи на
сите уреди

Нашиот Кориснички портал работи беспрекорно на сите уреди,
овоможувајќи им и на корисниците на мобилни телефони и таблети
да го добијат најдоброто искуство.

Ти треба помош? Нашата услуга за помош за корисници е достапна!

Лесно управувај со твоите тикети за поддршка, како и со базата на знаење.

Лесно отвори, реплицирај и затвори тикети за поддршка.

Лесно пребарувај низ старите тикети за поддршка.

Пристапи до нашата база на знаење со над 30 статии што ќе ти помогнат повеќе околу домен и хостинг услугите, како и емаил подесувањата.